Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A Wilhelm T&P a megfelelő kapcsolattartó tanácsellátásért a műanyagipari üzemekkel kapcsolatban. Évtizedek óta dolgozunk együtt a vezető nemzetközi gépgyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást tudjuk garantálni. 2004 óta képviseljük nagy sikerrel a NGR céget.

A jövőben az egyetlen mód az, hogy a műanyagipart a lineáristól a körforgásos gazdaság felé átirányítjuk. Az alapanyagokat felhasználás után újra felhasználják a gyártáshoz. A NEXT GENERATION GROUP tagjaként az NGR (Next Generation Recycling Machines) technológiáival és ötleteivel támogatja a műanyagipart, és ezzel alapvetően hozzájárul a fenntartható műanyagfeldolgozáshoz.

Ipari hulladék újrahasznosítás

 

Az ipari műanyaggyártás során keletkező gyártási hulladékok és maradékok tisztaságuknál fogva értékes nyersanyagokat képviselnek, amelyek visszakerülnek a gyártási ciklusba.
NXT:GRAN
A bevált rendszer új mércét állít fel
Daráló-adagoló-extruder kombináció
Az NXT:GRAN továbbra is egyetlen, rendkívül hatékony munkalépésben kombinálja a méretcsökkentést, az adagolást és az extrudálást (egylépcsős technológia) – és ez a világszerte több mint 1000 szabadalmaztatott daráló-adagoló-extruder kombináció széleskörű tapasztalatán alapul.

PET újrahasznosítás

 

Megtapasztalhatja az újrahasznosítás új dimenzióját a P:REACT segítségével! Az ipari hulladékból vagy a lakossági, azaz a fogyasztás utáni PET néhány perc alatt teljesen élelmiszerminőségű regranulátummá alakítható.
P:REACT
A PET újrahasznosítás jövője
LSP: FOLYÉKONY ÁLLAPOTÚ POLIKONDENZÁCIÓ
A P:REACT, PET újrahasznosító gép lehetővé teszi a PET újrahasznosítási folyamat forradalmát. Perceken belül a PET hulladék- és a PET flakon pelyheket kiváló minőségű, élelmiszeriparban felhasználható regranulátummá alakítja.