Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Románia

 

Romániában az orvostechnika területén is tevékenykedünk. Partnerünk az izraeli Lumenis.

Bild Name
BritAs Logo

BritAs

Világelső az innovatív műanyagszűrési megoldások terén. A BritAS szűrőrendszerek biztosítják, hogy a nagymennyiségű szennyeződés gazdaságosan és hatékonyan kiszűrhető legyen a műanyagolvadékból.

Comez Logo

Comez

Világelső a keskenyszövetekhez használt horgoló- és kötőgépek gyártására szolgáló géptechnológia területén.

Coperion Logo

Coperion

Világszerte piac- és technológiai vezető a kompaundáló rendszerek, alapanyagmozgató rendszerek és alkatrészek terén; egyedi és kulcsrakész megoldások a műanyag-feldolgozás, a vegyipar és az élelmiszeripar számára.

Coperion K-Tron Logo

Coperion K-Tron

Globális vezető a gravimetrikus adagolók és a száraz alapanyagok pneumatikus szállítóinak piacán, és egyforrású beszállító az adagolás, pneumatikus szállító- és rendszermérnöki megoldások terén.

dietze+schell Logo

Dietze & Schell

A világ vezető beszállítója a precíziós tekercselőgépek és kikészítő rendszerek gyártásában, amelyeket a textil-, műanyag- és üvegszál-iparban használnak.

Dilo Logo

Dilo

A DiloGroup a DiloTemafával, a DiloSpinnbauval, a DiloMachines-szal és a DiloSystems-szel a nemszőtt rendszerek, tűs nemezelőgépek, nem szőtt anyagok és kártyák vezető szállítója.

Dornier Logo

Dornier

Kiváló minőségű ragadó karos és légsugaras szövőgépek, sztreccs fólia gyártó gépek, szárítók és textilkikészítő gépek gyártója.

FAS Logo

FAS

A műanyag fóliát tekercses zacskókká átalakító gépek világszerte megtalálható gyártója: hullámtetős zacskók, pólótáskák, szalagos zacskók, Starfold zacskók, cseppszövet, szemeteszsákok, tekercselő egységek az ipar számára.

Herbold Meckesheim 4c ohne Rotor new2023

Herbold

A műanyag és műanyaghulladék újrahasznosítás specialistája méretcsökkentő technológiával. Gépeket és teljes rendszereket gyárt és szállít az összes lágy- és közepes keménységű anyag feldolgozásához.

Herzog Logo

Herzog

Technológia- és piacvezető a fonó- és tekercselőgépek gyártásában: csomagolófonógépek, kötélfonógépek, huzalfonógépek és egyéb speciális gépek.

Jakob Müller Logo

Jakob Müller

A Jakob Müller Csoport több mint 130 éve foglalkozik nagy teljesítményű tekercselőgépek, szalaggyártó gépek, címkeszövő- és vágógépek, keskenyszövet szövőgépek, mintakészítő és programozó szoftverek gyártásával.

Karl Mayer Logo

Karl Mayer

A világ vezető lánckötőgép-gyártója. Szakterülete a szövéselőkészítés.

KFG Group Logo

KFG

A cég tervezésre, mérnöki tevékenységekre és tanácsadásra specializálódott, egyedi és kulcsrakész megoldásokat kínál az élelmiszer-, gyógyszer-, vegyipar és automatizálástechnika szegmenseiben.

Löpfe Logo

Löpfe

A textilipar elektronikus minőségellenőrző rendszereinek globális szakértője. Ezeket sikeresen használják a fonóüzemekben, szövőüzemekben és más textilfelhasználóknál egyaránt.

Menzel Logo

Menzel

A textil-, fólia-, műbőr-, nem szőtt-, papír-, gumi-, üveg- és szénszálas iparban szőtt és kötött szövetek nedves megmunkálására szolgáló rendszerek gyártására szakosodott.

Mixaco Logo

Mixaco

Világpiacvezető a keverési technológia különböző területein, ipari keverőket gyárt a műanyag-, festék-, vegy-, építőanyag- és élelmiszeripar számára.

NGR Logo

NGR

A NEXT GENERATION GROUP tagjaként az NGR technológiáival és ötleteivel támogatja a műanyagipart, és ezzel alapvetően hozzájárul a fenntartható műanyagfeldolgozáshoz.

Pierret Logo

Pierret

Guillotine vágógépek és azon gyártósorok automatikus betöltésére szolgáló gépek specialistája, főként a textil- és műanyag újrahasznosítási ágazatokban, de speciális alkalmazásokra is.

Protechna Logo

Protechna

Piacvezető az opto-elektronikus menetvezérlő rendszerek terén a textiliparban. A világszerte több mint 60 értékesítési irodával a Protechna szolgáltatást és támogatást kínál ügyfeleinek 5 kontinensen.

Rieter Logo

Rieter

A világ egyetlen szállítója a természetes és szintetikus szálakból készült fonalak előállításának minden alkalmazáshoz.

Rossi Logo

Rossi

Hálók, dróthálók és elektromosan hegesztett hálók gyártója különböző ágazatokban, mint például: ipari szűrők, olaj és gáz, autóipar, védőeszközök, háztartási cikkek, hardverek.

Saurer Logo

Saurer

Intelligens és gazdaságos megoldásaival a Saurer Twisting Solutions rendszeresen emeli a mércét a sodró- és kábel gépek számára a gumiabroncs zsinórhoz, szőnyeghez, vágott szálhoz, üvegszálhoz és ipari fonalakhoz.

Sima Logo

Sima

Extrudáló sorokat kínál teljes know-how mellett a pelletfeldolgozástól a késztermék csomagolásáig, kihasználva a legmodernebb számítógépes tervezési (CAD) rendszereket is.

Stäubli Logo

Stäubli

Mechatronikai megoldásszolgáltató három dedikált részleggel: textilipari gépek (jacquard gépek és szövés előkészítés), csatlakozók és robotika.

Trützschler Logo

Trützschler Card Clothing

A Trützschler Csoport vállalata. A világ egyik vezető kártolója, igen nagy kapacitással pamuthoz, nem szőtthöz és kevert gyapjúhoz.

ágazat