Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Bízzon a műanyag- és textilipari szakértelmünkben!

Évtizedek óta kínálunk tanácsadást és közvetítést a műanyag- és textilipar gépeihez, rendszereihez.

A Közép- és Kelet-Európában ismétlődő drasztikus politikai és gazdasági megrázkódtatások ellenére a Wilhelm T&P folyamatosan nőtt. A mai textilgépeink spektruma a fonás és szövés komplett gyártósoraitól a kötésen és lánckötésen át a szálvonalas és kikészítő rendszerekig terjed.

A textilipar mellett fokozatosan a műanyagipari projektekre specializálódtunk. A hangsúly a műanyag újrahasznosításon van. Ezzel szeretnénk hozzájárulni a környezetvédelemhez. Partnereink újrahasznosítási rendszerei csúcstechnológián alapulnak, hatékonyak és fenntarthatóak. Napjaink fontos tevékenységi köre az élelmiszer- és gyógyszeripar géptechnológiai közvetítése és tanácsadása.

Kínálatunkban megtalálhatók az extruder- és kompaundrendszerek, a fröccsöntő és adagológépek, valamint a szövőrendszerek, kötőgépek, nem szőtt zsinórok, fonó- és tekercselőgépek. Ezen kívül beszállítóinkon keresztül személyre szabott informatikai megoldásokat kínálunk a textilipar számára, valamint ipari keverőket és szűrőrendszereket a műanyagipar számára. A gépek kiválasztásakor ügyelünk a legmodernebb szabványokra, a legmagasabb minőségre és a beszállítók megbízhatóságára.

Célunk a kelet-közép-európai piac ellátása. Összesen öt helyszínen vagyunk képviselve Ausztriában, Magyarországon, Romániában, Csehországban/Szlovákiában és Bulgáriában. Ügyfeleink között megtalálhatók a textil-, műanyag-, élelmiszer- és gyógyszeripar nagy- és kisvállalatai egyaránt.

Célunk, hogy ügyfeleink egyedi kívánságait, elképzeléseit optimális megoldásokká alakítsuk. Ennek alapja az átlátható elemzés és tanácsadás. Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a hosszú távú kapcsolatokat ügyfeleinkkel és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást. 

Egyedi ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Alapvető értékeink

A fókusz

Ügyfeleink és elégedettségük

A mi igényünk

Bizalom és elsőosztályú tanácsadás

Üzleti modellünk

Megbízhatóság a partnereinkkel kialakított hosszútávú kapcsolatok révén

Sikertényezőnk

Elkötelezett és motivált munkatársak

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatért.

Wilhelm T & P GmbH
Wasagasse 19/5
A - 1090 Bécs

Telefon: +43 1 5876731
E-mail: office(at)fwilhelm.com