Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A Wilhelm T&P a megfelelő kapcsolattartó tanácsellátásért a műanyagipari üzemekkel kapcsolatban. Évtizedek óta dolgozunk együtt a vezető nemzetközi gépgyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást tudjuk garantálni. 2003 óta képviseljük nagy sikerrel a Mixaco céget.

 

MIXACO több mint 50 éve vezető szerepet tölt be az innovatív keverőtechnika fejlesztésében. A vállalat célja a magas minőségű keverés biztosítása és a kezeléssel kapcsolatos folyamatok javítása. Mint a keverőtechnika különböző területein világpiacvezető, a MIXACO ipari keverőket gyárt különböző iparágak számára, többek között a műanyag-, festék-, vegyipar, építőanyag- és élelmiszeripar számára.

 

MIXACO tartálykeverő i4

Az új iparági 4.0 konténer mixer

Az innovatív gépalkatrészek segítségével a keverés még hatékonyabbá válik

 

 

i4 je nejnovější kontejnerový míchací zařízení na trhu, které umožňuje ještě efektivnější míchání ve velkém měřítku a při častých změnách receptury. Nová technologie plochého míchacího hlavice a optimalizované strojové komponenty výrazně snižují časy čištění. Nový průmyslový míchač kombinuje osvědčenou technologii s předvídajícími inovacemi a nabízí delší životnost a nižší náklady na údržbu.

MIXACO tartálykeverő Multitool™

Egy olyan keverő, amely tökéletesen alkalmas hőmérséklet-érzékeny nyersanyagokhoz

 

 

Univerzális függőleges keverő

A függőleges univerzális keverő kialakítása és méretei miatt rugalmasan alkalmazkodik különböző keverési feladatokhoz és építészeti feltételekhez. Ideálisan illeszthető a konkrét keverési feladat és az építészeti adottságok igényeihez. A rendelkezésre álló méretváltozatok 20 és 6 000 literes hasznos térfogat között mozognak.

MIXACO univerzális vízszintes keverő Revolution™

 

 

 

A MIXACO Revolution ™ horizontális univerzális keverő rendkívül kíméletes keverést tesz lehetővé aktív keverőeszközök alkalmazása nélkül. Az edénybe épített hintapalánkok különösen kíméletes anyagkeverést biztosítanak a forgás során. A MIXACO Revolution ™ keverőrendszer így teljesen szerszámok nélkül működik.