Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

A Wilhelm T&P a megfelelő kapcsolattartó tanácsellátásért a műanyagipari üzemekkel kapcsolatban. Évtizedek óta dolgozunk együtt a vezető nemzetközi gépgyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget és megbízható szolgáltatást tudjuk garantálni. 2018 óta képviseljük nagy sikerrel a FAS céget.

A FAS Converting, egy svéd gépgyártó cég, amelyet 1978-ban alapítottak. A vállalat fejleszt, tervez, összeszerel, telepít és karbantart gépeket műanyagfólia átalakításához tekercses tasakokká. A FAS Converting ügyfelei a flexibilis csomagolóiparban tevékenykednek, a vállalat fő terméke pedig egy hulladéktasak tekercsben.

 

Euroline 2.0

Ez az egység a szemeteszsákok gyártására van optimalizálva. Alapfelszereltségként fel van szerelve egy nem hajtott C-mappával és egyedi tömítőcsíkokkal.

A FAS-stresszmentes tömítési művelettel és a két oldalról történő fűtéssel az LLD, LD, MD, HD, újrahasznosított és bioanyag tekercsben lévő szemeteszsákká alakítható. A TU220 szalagos egység az egyetlen opcionális felszerelés, amely csatlakoztatható.

Ipari borzó – IW1100

Az IW1100 egy teljesen automatikus ipari tekercselő. A tekercselő előre beállított számú zsákkal rendelkező tekercseket gyárt, amelyek a színes érintőpanelen keresztül állíthatók be. A készülék 38 mm/1,5" vagy 76 mm/3" magtartozékkal és két különböző sebességtartományban rendelhető. Opcionális ujjak a mag nélküli tekercseléshez.

Tengely felső vonala

A Wave-Top vonalat "4-szárnyú" táskák gyártására használják. Szemeteszsákok két réteg alsó és négy szárnyal a zsák csomózásához. Kezdve a fekvefekvő anyaggal, tömítéssel és perforációval, kétszer V-hajtogatva, S-vágva és végül feltekerve.

Trash bag line