Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Specializációink az kelet-európai textilgép piacán 1962-ben kezdődtek. Ekkor a cég alapítója, Friedrich Wilhelm senior első kapcsolatokat létesített neves textilgép gyártókkal. Wilhelm senior nyelvtudása és kapcsolatteremtő képességei révén sikerült 1997-től a Dilo céget Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Romániában képviselni. 2019 óta Wilhelm képviseli a Dilo céget Bulgáriában is.

A DiloGroup a szövetháló gyártási berendezések vezető szolgáltatója, és magában foglalja a DiloTemafa, a DiloSpinnbau, a DiloMachines és a DiloSystems vállalatokat. Több mint 100 éves tapasztalattal a szövetgyártás gépészetében, a vállalat magas szintű ügyfél elégedettséget és bizalmat ért el. Az 1995-ös alapítása óta világszerte több mint 400 berendezést értékesítettek, amelyek magukban foglalják a szárválogatást, a szálképzést, a keresztirányú hálózást és a tűzőgépeket.

A berendezések igényekre szabottan készülnek, és szoros együttműködésben az ügyfelekkel fejlesztik ki őket. A Dilo képzéseket és szolgáltatásokat is nyújt, az üzembe helyezéstől az eszköz karbantartásáig.

Az egész berendezés három fő részből áll: a szálválogatás és -keverés, amelyért a DiloTemafa felelős; a szálképzés és a keresztirányú hálózás, amelyért a DiloSpinnbau felelős; valamint a háló lerakása és tűzése, amelyért a DiloMachines felelős.

Tűzött nem szőtt anyagok - sokoldalú és sokféleképpen alkalmazható.

 

A nem szőtt anyagoknak számos alkalmazási területe van, az arctisztító korongoktól a földmérnöki erősítő anyagokig. A rostanyag és a gyártási beállítások célzott módosításával különböző tulajdonságokat lehet elérni. Az alábbiakban áttekintést talál a kiválasztott nem szőtt anyagokról és a hozzájuk tartozó gyártási folyamatokról.

Faseröffnungs- und –mischungskomponenten von DiloTemafa
Krempelspeisung und Krempelanlage von DiloSpinnbau
Vliesleger und Nadelmaschine von DiloMachines